Ciutat

Segueix la cerca de dos excursionistes sabadellencs perduts al Puigpedrós

Els serveis d’emergències ja han reactivat la cerca

El Puigpedrós, punt en el que s’han perdut / Google Maps

Un home de 57 anys i una dona de 43 -tots dos veïns de Sabadell- es van perdre dissabte a la tarda quan baixaven el Puigpedrós (Cerdanya), segons han informat els bombers. Fins ara no hi ha novetats sobre la seva cerca. Aquest matí s’han renovat les tasques de recerca que ahir diumenge es van aturar. Tal com ha informat Bombers de la Generalitat, a les tasques d’aquest matí s’hi han activat 1 helicòpter i fins a 4 dotacions terrestres.

Aquestes dotacions s’han reunit a les 8 del matí al refugi de Malniu per coordinar i reactivar la cerca. Hi treballen també efectius del Grup de Recolzament d’Actuacions Especials de muntanya (GRAE). També hi participen fins a 3 patrulles de seguretat ciutadana de Mossos d’Esquadra i també 3 unitats de muntanya, agents rurals hi participen amb 3 efectius i un helicòpter de la Gendarmerie sobrevolarà la zona francesa del Puigpedrós.

La parella d’excursionistes van avisar els serveis d’emergències cap a dos quarts de cinc de la tarda del dissabte, quan es van adonar que s’havien desorientat buscant el refugi de Malniu. Diumenge no es va poder contactar amb ells, però en l’últim contacte amb emergències van informar que tenien menjar i roba d’abric.

Diumenge els Bombers van destinar 10 dotacions, tres d’elles dels GRAE, i els Mossos d’Esquadra tres patrulles de la Unitat d’Intervenció de Muntanya per la seva recerca. En les tasques de rescat també hi col•laboren Agents Rurals i la policia francesa.

L’operatiu de recerca es va aturar diumenge a la tarda. I en aquests moments ja s’ha reactivat.

Comentaris
To Top