Oci i cultura

El 8é Festival de Cinema de Terror de Sabadell homenatja els 40 anys d’Alien

Detall del cartell de la 8ª edició del Festival de Cinema de Terror de Sabadell, obra d'Abel Carrasco / CEDIDA

Un cosmonauta en una cova plena d’ous al·lienígenes. Un home aterrat a mercè del xenomorf. Un casc impolut on es reflexa… la Torre de l’Aigua? Aquesta és la proposta amb què l’artista sabadellenc Abel Carrasco il·lustra el cartell de la 8a edició del Festival de Cinema de Terror de Sabadell, que tindrà lloc del 4 a l’10 de març del 2019.

El certamen retrà homenatge a Alien. El octavo pasajero, el clàssic de terror i ciència ficció que Ridley Scott va estrenar el 1979 i que l’any vinent celebra el seu 40é aniversari. La pel·lícula protagonitzada per Sigourney Weaver es podrà veure en pantalla gran a la Marató de Divendres, a l’Estruch. Aquest és el tercer any consecutiu que Carrasco el·labora el cartell, combinant en aquest cas la nau Nostromo i el principal emblema de Sabadell.

En marxa el 7è concurs de micrometratges

El Festival de Cinema de Terror de Sabadell posa en marxa, per setè any consecutiu, el seu concurs de micrometratges. Com a novetat d’aquesta edició, s’ha ampliat el límit de temps fixat per a les obres concursants: dels 30 segons es passa als 59. D’aquesta manera, es vol incentivar la creativitat dels participants i captar més persones interessades en presentar el seu muntatge al certamen.

Com és habitual, la temàtica dels micrometratges ha de ser de terror, en el seu sentit més ampli, i s’accepten films enregistrats amb qualsevol tipus de càmera mentre estiguin en Mp4. El termini per presentar els micrometratges en aquesta 7a edició finalitza el 17 de febrer del 2019.

Els autors dels deu micrometratges finalistes rebran un descompte del 50% en el preu de l’entrada de la Marató de Dissabte, que tindrà lloc el 9 de març, a la tarda, als Cinemes Imperial de Sabadell. El guanyador rebrà com a premi una entrada doble per l’edició del 2020 de la mateixa Marató de Dissabte, així com un pack de pel·lícules de la botiga El 79 i un trofeu.

El cartell d’aquesta edició del Festival de Cinema de Terror de Sabadell / CEDIDA

Comentaris
To Top