ESPORTS

Kiko Ramírez: “No hem tingut capacitat de reacció”

Les reaccions de Kiko Ramírez després de la derrota davant l’Espanyol B (3-0).

Segons el tècnic arlequinat el gol a l’inici de la segona meitat era “evitable” perquè “ha fet una conducció que ha arribat fins a la cuina i no hem sabut tallar la jugada”. Aquest cop moral no ha estat l’únic perquè tal com ha comentat Ramírez “ens hem tornat a equivocar” fent referència al segon gol dels blanc-i-blaus en un nou desajust defensiu. Dues sotragades que han deixat a l’equip “sense capacitat de reacció”.
Abatut per la imatge de l’equip, Ramírez ha volgut demanar perdó a l’afició en un partit on aquest “tipus de jugades et fan condemnen tot el treball de la setmana”. Tanmateix ha reconegut que el vestidor “està molt afectat”.

Respecte a la preocupant situació a la taula i la dinàmica negativa de resultats a domicili on l’equip ha encaixat cinc derrotes i quinze gols en contra Ramírez s’ha sincerat en afirmar que “m’agradaria saber què li passa a l’equip. Encara no hem trobat la tecla”. Tot i aquesta situació alarmant, Ramírez no ha volgut parlar de final però ha reconegut que s’ha de sumar com més aviat millor: “tenim pressió perquè volem guanyar davant l’afició. A casa ens sentim còmodes i veient com està la lliga hem de sumar els tres punts”.

Pol Ballesteros: Estem molt tocats
Un dels referents de l’atac arlequinat en la derrota a la Dani Jarque ha confessat que incomprensiblement “hem vist dues cares de l’equip” després de fer una primera part “bona buscant els contracops per fer mal”. Tot i això Pol Ballesteros no ha trobat resposta a l’actitud de l’equip a la segona meitat: “al vestidor hem parlat que estàvem bé i sortir i encaixar el gol ens ha fet molt mal”. En la mateixa línia ha expressat que “estem molt tocats” després de treballar durant la setmana el pla per avui. A diferència del tècnic, Pol sí que ha parlat de final: “està clar que el partit de la setmana vinent és una final”.

Podeu llegir la crònica del partit en el següent enllaç

Comentaris
To Top