Ciutat

La rua de Carnestoltes il·lumina els carrers de Sabadell

"The Grisdance show" / Lluís Franco

“He vist la rua i he pensat que els jutges trigarien en decidir, perquè ha estat brillant”, ha assegurat el rei Carnestoltes, abans de l’entrega de premis. La rua d’enguany, efectivament, ha estat plena de llum, colors i de personal. 1600 persones han desfilat durant prop de dues hores i mitja pels carrers de Sabadell, des del carrer de Francesc Layret, fins el final de la Rambla.

Les temàtiques han sigut molt diverses, s’han vist titelles com la comparsa del Club Natació; Circ, com és el cas de The Grisdance Show, els guanyadors del primer premi d’enguany; ambientació oriental amb com la dels Nits d’Arabia, segon premi d’aquest any; o uns nadons una mica crescuts que aixecaven passions entre el públic.

L’ambient als carrers era festiu, en quasi bé tots els trams el ple era total, i s’ha vist moltíssima gent disfressada. Les diferents comparses aixecaven els ànims del públic que s’ho ha passat d’allò més bé.

Un cop acabada la desfilada de carrosses i comparses, la plaça del Doctor Robert ha acollit una festa amb una actuació musical que ha amenitzat l’espera fins l’entrega de premis. Poc a poc, els diferents integrants de les comparses s’han anat aplegant a la plaça, on han tornat a agafar forces i s’ha fet l’entrega de premis. Els encarregats han sigut Joan Carles Cusidó de Disbauxa i el propi Rei Carnestoltes. Després de l’entrega, els diables han cremat al Rei Carnestoltes, donant per finalitzat el carnaval d’enguany.

Premis al vestuari, l’escenografia i la coreografia

 El premi al vestuari se l’ha endut la ‘Comparsa al Compás’ amb els seus vestits africans. El premi a l’escenografia ha estat per la ‘Belle Dance Taula’, pel seu decorat de ‘Versailles’, i el premi a la coreografia ha estat per ‘Ice & Fire’ del Club Falcons. Tots tres s’han endut 200 euros i una caixa d’espetecs.

“Real dance du taula” / Lluís Franco

Premi a la motivació del públic i a la comparsa més motivada

 El premi a la comparsa que més ha motivat al públic ha sigut per ‘Los padres de esos niños’, que disfressats de nadons han aixecat passions i riures per allà on passaven. Els ‘Kings of Pop’, s’han endut el premi a la comparsa més motivada, amb les seves coreografies de Michael Jackson.

El premi cultural

El premi cultural se l’ha endut l’associació de veïns del Torrent del Capellà que ha fet un homenatge a Antoni Gaudí amb les disfresses, i els decorats. Amb presència de la Sagrada Família i el drac del parc Güell, entre d’altres.

Premis a les comparses

 El segon premi se l’ha endut la comparsa “Movent els Fils” del Club Natació, amb unes disfresses que simulaven titelles. El primer ha estat per a los “Gralleros locos” que ha recreat el món d’Alicia.

“Los locos de la Gralla” / Lluís Franco

Tres premis grans

 El tercer premi se l’ha endut la Plana del Pintor per la seva carrossa i la seva comparsa “Viva las Vegas”, el segon premi se l’han endut els “Nits d’Aràbia”, amb una posada en escena espatarrant i una comparsa llarga. Finalment, “The Grisdance Show” s’ha endut el premi premi d’enguany amb una comparsa en la que hi ha hagut acrobàcies i molt circ.

 

Comentaris
To Top