Publicitat
ESPORTS

Antonio Hidalgo: “Això ens reforça molt”

Antonio Hidalgo donant instruccions als seus jugadors / Lluís Franco

Les reaccions del tècnic Antonio Hidalgo després de l’important triomf davant el Castelló per 2 a 1.

Valoració del partit: Ha estat un enfrontament on s’han viscut moltes emocions però més enllà d’això en línies generals hem fet un gran partit. Els primers 15 minuts han estat boníssims després, però, amb el canvi de sistema que ens ha plantejat el Castelló no hem trobat el ritme. En el segon temps, exceptuant els primers 5-10 minuts de la segona meitat, l’equip no ha deixat de creure, creure i creure.

Situació d’ambdós conjunts a la taula. La por escènica: nosaltres sempre sortim a guanyar però si que és cert que hem d’estar preparats per totes les sensacions i, a vegades, et pot semblar que tot està fet i de sobte perds un partit i ja tornes a estar fotut. En aquest tram hi ha molts enfrontaments directes i l’estat anímic és molt important, aquesta petita passa ens reforça molt tot i que no hi ha res fet. A partir de demà, a pensar amb l’Alcoyano.

Paper de l’afició: gràcies, una vegada més, per estar al nostre costat. L’any està essent molt dur i ells han de saber que el seu suport és clau per nosaltres.

Lesió de Gato: S’haurà de fer proves per veure exactament el què. Estic molt content per ell perquè sé que ha patit molt durant tot l’any i això el reforça molt. Ha fet un esforç molt gran.

Càlculs per la salvació: Ara només ens hem de centrar a recuperar la gent. En pocs dies tenim un altre partit molt dur.

Dramàtica victòria del Sabadell que fa embogir la Creu Alta (2-1)

Publicitat
Comentaris
To Top