Ciutat

Prop de 155.000 persones estan convocades a votar en les eleccions municipals i europees

Tot el que busques sobre els comicis d’aquest diumenge 26 de maig

Una dona vota en les passades eleccions municipals, el 24 de maig del 2015 / LLUÍS FRANCO

En total 154.721 veïns de Sabadell estan cridats a les urnes aquest diumenge 26 de maig en motiu de les eleccions municipals i europees. S’escolliran 27 regidors a l’Ajuntament de Sabadell i 54 eurodiputats al Parlament Europeu.

A Sabadell hi haurà 57 col·legis electorals, que entre tots sumen 226 meses electorals. A cada mesa hi haurà dues urnes, tant la de les municipals, on caldrà introduir el vot dins el sobre blanc, com la de les europees, per les que les paperetes i els sobres són blaus.

Durant tot el dia el Diari de Sabadell farà un ampli desplegament per informar amb detall de tot el que passi, amb especial atenció al recompte dels resultats, que seguirem en directe aquí mateix, a la web del D.S.

Horaris

Tant per les municipals com les europees els col·legis obriran i tancaran al mateix temps, de 9 h a 20 h ininterrompudament. A les 14 h i a les 18 h l’Ajuntament es publicaran les primeres dades de participació. Pel que fa al recompte, es preveu començar primer per les europees i després les municipals.

Com és habitual, l’Ajuntament ha contractat un servei a la Creu Roja perquè traslladi als col·legis electorals aquelles persones que no puguin fer-ho pel seu compte. Per demanar-lo cal trucar des d’ara o diumenge mateix al mòbil 659 92 77 88. Per poder votar és imprescindible portar el DNI, el carnet de conduir o el passaport.

Consulta el cens

El col·legi electoral on ha de votar cadascú es pot consultar en aquest enllaç, així com veure si s’ha estat escollit membre d’una mesa electoral. El mateix diumenge, de 8 a 20 h, l’Ajuntament habilitarà el telèfon 93 726 42 11 per resoldre dubtes dels ciutadans sobre el cens, el lloc on votar o dels membres de les meses.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top