Ciutat

Ramon Vidal continuarà al capdavant d’Ara Sabadell tot i no entrar a l’Ajuntament

El cap de llista de la formació va posar dissabte el seu càrrec a disposició però l’assemblea el va ratificar

El cap de llista d'Ara Sabadell, Ramon Vidal / ÓSCAR ESPINOSA

El cap de llista d’Ara Sabadell, Ramon Vidal, seguirà sent el màxim responsable de la formació tot i no aconseguir l’objectiu d’entrar a l’Ajuntament en les eleccions municipals, on van treure 578 vots, el 0,6% del total. El partit va celebrar una assemblea aquest dissabte en què Vidal va posar el seu càrrec a disposició, però la militància no va acceptar la proposta de renúncia.

“Ens ha faltat temps per consolidar el projecte”, apunta Vidal en declaracions al D.S., i apunta que “no ens agradaria que [el resultat] es veiés com un fracàs sinó com un aprenentatge”. L’actual regidor de Salut en funcions creu, a més, que la ciutadania ha votat en clau de blocs Catalunya – Espanya i als grans partits polítics. Durant els propers quatre anys Ara Sabadell continuarà fent política des del carrer i presentant el seu projecte amb ganes de tornar a intentar entrar al consistori en les pròximes eleccions.

“Morell ha fet un canvi de camisa”

Sobre la configuració del nou govern format per PSC i Podem, Vidal creu que “ens hauríem de treure mantres de sobre” i que els socialistes “tenen un pes a la ciutat i han de tenir una representació important”. L’alcaldable d’Ara Sabadell, exsecretari general de Podem Sabadell, també s’ha mostrat sorprès perquè “Marta Morell (Podem) ha fet un canvi de camisa” i critica “que una persona que ha estat al costat dels CDR i ha format part de les JERC ara es plantegi girar l’esquena retirant la pancarta dels presos polítics”.

Ramon Vidal (Ara Sabadell): “Esperem tenir representació a l’Ajuntament”

Comentaris
To Top