Esports

Alon Firdman torna l'alegria a Ca n'Oriac

David López ha tingut aquesta clara ocasió per situar el 2 a 0 / Ó. ESPINOSA

Per fi. Després de cinc jornades sense conèixer la victòria -dos mesos a Ca n'Oriac- el Sabadell Nord ha pogut tornar a assaborir el triomf en superar per la mínima el Tona amb un gol d'Alon Firdman (1-0).

Els de Quico Díaz han tingut el domini en el joc al llarg dels primers 45 minuts, si bé és cert, però, que no han tingut la profunditat necessària per materialitzar aquesta superioritat. En un primer temps d'escasses ocasions entre sabadellencs i osonencs, Carlos Silva, abans del primer quart d'hora, ha tingut l'única, i gran ocasió, amb un xut des de la frontal de l'àrea que s'ha estavellat al travesser. Els visitants, amb Aleix Feixas i Jordi Guardia, han tingut el gol a les seves botes però Lluri, novament, ha tornat a salvar als arlequinats.

Publicitat

En el segon temps, Quico Díaz, veient que l'equip no tenia la verticalitat necessària, ha donat entrada a David López, el millor jugador per intentar obrir la llauna. En el quart d'hora de la represa, una centrada mil·limètrica d'Omar Qanni ha servit perquè Alon Firdman, lliure de marca en el segon pal, situés l'1 a 0. El partit entrava en un nou escenari per sentenciar el partit. López, que acabaria expulsat els darrers minuts per doble targeta groga, ha tingut el 2 a0 en un u contra u però la seva rematada l'ha aturat Aleix Manzano. En el tram final, tot i el setge liderat per Uri Santos, el Sabadell Nord ha pogut tornar a sumar els tres punts dos mesos després.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top