Ciutat

‘Operación Triunfo’ celebra a Fira Sabadell el càsting final de l’edició 2020

El popular programa de televisió ‘Operación Triunfo’ (OT) està fent parada, des d’aquest dilluns i fins dimecres, a Fira Sabadell, que acull el càsting final per a l’edició 2020.

Una prova del càsting / OT

OT és una producció de Gestmusic i avui la directora de càsting d’aquesta productora, Noemí Galera, ha donat la benvinguda als 86 aspirants des d’una tarima instal·lada a l’equipament firal. A més de Galera, com a membres del jurat del càsting també hi participen Manu Guix, Mamen Márquez, Laura Andrés i Ivan Labanda.

La gravació ha començat amb el secretisme més absolut, i només unes tanques metàl·liques a l’exterior del recinte podien fer pensar que hi passava alguna cosa. De fet, en les seves publicacions a les xarxes socials, el programa no diu en cap moment que estigui a Sabadell, però les imatges -contrastades pel D.S.- constaten que el càsting s’està fent a la capital vallesana.

Un moment del càsting d’aquest dilluns / D.S.

Tanques a l’exterior de Fira Sabadell, aquest dilluns al matí / D.S.

Comentaris
To Top