MONTCADA

VÍDEO: La policia de Montcada felicita els nens confinats que fan anys amb el cotxe patrulla

La Policia Local de Montcada i Reixac ha impulsat una iniciativa especial per als nens i nenes del municipi que celebren el seu aniversari durant l’estat d’alarma i l’obligació de confinament. Amb l’objectiu que els més petits puguin gaudir del seu dia malgrat estar tancats a casa, la policia ha habilitat un formulari perquè tots els pares i mares que tinguin un fill menor de vuit anys celebrin l’aniversari d’una manera especial, i ja hi ha 40 peticions.

Un cop tramitada la petició dels pares, els agents s’aproparan al llarg del dia al domicili del nen o la nena i faran una crida per megafonia perquè tot el veïnat s’uneixi a cantar l’aniversari feliç. A més, es farà entrega d’obsequis com llibres i caramels, que seran entregats complint totes les mesures de prevenció i de distància de seguretat que estan vigents aquests dies.

Publicitat

Aquesta és una iniciativa “creativa i solidària”, segons el regidor de Policia Local i Protecció Civil, Oriol Serratusell: “Creiem que és important entendre que els més petits també pateixen especialment el fet d’estar tancats a casa i no poder veure als seus amics, anar a l’escola o fer coses del seu dia a dia que fins fa ben poc podien fer sense cap inconvenient", apunta.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

"Amb aquesta acció esperem que puguin gaudir d’un moment molt especial i s’oblidin, encara que sigui per un dia, de la situació en la qual ens trobem actualment”, ha assegurat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top