Publicitat
Ciutat

Demanen suport per reobrir el cas de l’assassinat d’Helena Jubany

Helena Jubany, bibliotecària de Sabadell assassinada l'any 2001 / TV3

La família i l’entorn proper d’Helena Jubany, assassinada el 2001 a Sabadell, demana suport a les xarxes per impulsar que es reobri el cas i determinar l’autoria de la seva mort. Jubany va aparèixer morta al pati d’un bloc de pisos del número 48 del carrer de Calvet d’Estrella, a l’Eixample sabadellenc.

La noia treballava a la biblioteca de Sentmenat, on van advertir que no havia anat a la feina. La jove, de 27 anys, va sortir de casa el dia 30 de novembre al punt del migdia i ja no se’n va saber res.

Segons la investigació, aquell divendres hauria rebut una trucada telefònica al matí, i al migdia, hauria sortit de casa amb el cotxe fins al carrer de Calvet d’Estrella, on hi havia el pis de dos coneguts seus. La investigació apunta que ells la van drogar amb somnífers, la van deixar inconscient i segrestar tot el dissabte, per després pujar-la al terrat del mateix edifici i llançar-la en plena matinada. Va morir pel cop, moment en què estava en estat de semicoma.

Des d’aquesta setmana, el seu entorn ha reclamat que es torni a obrir el cas. Per aquest motiu, han obert un domini web, Manifest Sabadellenc, amb la finalitat de recollir signatures, amb l’etiqueta #ManifestHelenaJubany.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top