Ciutat

El D.S. t’ajuda a resoldre els dubtes sobre les fases de desescalada

La Rambla, tallada el passat 1 de maig / ALBERT SEGURA

Tens dubte sobre què es podrà fer i què no a la fase 0,5 proposada per la Generalitat? I sobre la fase 1? Escriu-nos i t’ajudarem a resoldre les incògnites!

El procés de desescalada del govern de l’Estat preveia que Sabadell entrés a la fase 1 de desconfinament gradual, però no va ser així. I tot i que la següent previsió era que hi entréssim dilluns vinent, d’entrada s’ha descartat.

Ara bé, la Generalitat proposa que la ciutat de Sabadell, i les regions Metropolitana Nord, d’on forma part, Metropolitana Sud i Barcelona ciutat passin a una “fase 0 avançada”, en què es “flexibilitzin” algunes de les mesures que es poden fer en aquests municipis. El govern català traslladarà la proposta al Ministeri de Sanitat, que és qui l’ha d’aprovar.

Davant d’aquesta situació i dels dubtes que es poden generar entre la població sobre què es pot i què no es pot fer, el D.S. vol ajudar els sabadellencs a resoldre els dubtes que us puguin venir al cap. Per fer-ho, només cal que ens envieu un missatge al WhatsApp del Diari, al número 682 146 542.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top