Ciutat

Lourdes Ciuró entra a la direcció executiva del PDECat

L'alcaldable de JxS entra a la direcció executiva del partit

Ciuró, en la nova executiva del PDECat / ACN

La sabadellenca i alcaldable de Junts per Sabadell (JxS), Lourdes Ciuró, s'ha incorporat aquest diumenge a la direcció executiva del PDECat, en la 1a Assemblea Nacional del partit celebrada aquest cap de setmana a Barcelona. Ciuró ha agraït el suport del nou president del partit, David Bonvehí, i la "confiança" de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont.

Ciuró ha assegurat a Twitter que "treballarem fort i sumarem per fer efectiva la República". La sabadellenca entra a formar part d'una nova executiva nacional del PDECat, després que les diferències internes hagin forçat la dimissió de Marta Pascal com a coordinadora general dels nacionalistes. En el congrés d'aquest cap de setmana, celebrat al Palau de Congressos, s'ha aprovat la creació d'una comissió que haurà d'encarrilar el PDECat amb la Crida Nacional impulsada per Carles Puigdemont i Jordi Sànchez.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top