Diners

Acord entre la Cambra i el Banc Sabadell per donar suport a les empreses

El president de la Cambra Antoni Maria Brunet i el director general del Banc Sabadell Espanya, Carlos Ventura / CEDIDA

La Cambra de Comerç de Sabadell ha signat un acord de col·laboració amb Banc Sabadell en el que les dues entitats s’han compromès a treballar en el suport a les empreses en la seva activitat de comerç internacional, en la promoció de la digitalització i introducció de solucions d’ecommerce i en actuacions destinades a l’emprenedoria.

D’una banda, l’entitat financera, que és líder en serveis a les empreses, posarà a disposició dels membres de la Cambra línies de finançament subvencionat, condicions preferents en l’àmplia gamma de productes adreçats a empreses i emprenedors, assessorament personalitzat i formació en temes financers i d’actualitat. Així mateix, es mantindrà l’espai que la Cambra té reservat a emprenedors i start-up que inicien els seus projectes i al que hi podran accedir de forma gratuïta gràcies al patrocini de Banc Sabadell.

Al llarg de l’any les dues entitats organitzaran sessions i actes formatius per tal de tractar temes d’actualitat, especialment dedicats a qüestions relacionades amb la internacionalització i la digitalització i seguretat dels negocis online. A través de la Cambra també les empreses que ho desitgin podran accedir a un canal de atenció individualitzada amb Banc Sabadell.

L’acte de signatura del conveni ha estat presidit pel director general de Banc Sabadell Espanya, Carlos Ventura i el president de la Cambra de Comerç de Sabadell, Antoni Maria Brunet. Ventura ha destacat que “la Cambra ens permet formar part del dia a dia de les empreses de Sabadell. Tenim ganes d’aprofitar les eines que aquest nou conveni posa a la nostra disposició”.

També ha comptat amb la participació, entre d’altres, del director de Relacions Institucionals de Banc Sabadell a Catalunya, Joaquín Núñez, del director de la Regional Vallès Occidental de Banc Sabadell, Benet Heredia, del director de Convenis d’Empreses de Banc Sabadell, Juan Carlos Martín Zarco i del vicepresident de la Cambra de Comerç de Sabadell, Ramon Alberich.

Comentaris
To Top