Ciutat

Cap de setmana dedicat al vehicle d’ocasió a Fira Sabadell

La desena edició del Saló del Vehicle d’Ocasió va donar el tret de sortida el passat dijous, amb la inauguració a càrrec del regidor de Treball i Empresa de l’Ajuntament, Eduard Navarro; el gerent de Promoció Econòmica municipal, Josep Matencio; i el president del Gremi de Tallers, Josep Manel López.

La mostra exposa més de 200 turismes d’un desena de firmes al recinte de Fira Sabadell, amb una superfície total d’uns 3.500 metres quadrats. L’entrada és gratuïta i es pot visitar durant tot el cap de setmana de 10 del matí a 8 del vespre en horari ininterromput.
Una de les novetats d’aquesta edició és el sorteig d’un premi de 2 mil euros entre els compradors de vehicles a la fira, que serviran de descompte sobre el preu de l’adquisició realitzada.

L’altra novetat és el canvi de data de la mostra. Enguany el Saló VO s’ha avançat al calendari i s’ha traslladat del juny al març.
El president del Gremi de Tallers, Josep Manel López, espera que aquesta sigui la millor edició de totes les que s’han celebrat ja que «la conjuntura econòmica resulta favorable: una certa recuperació econòmica, l’augment del consum, la necessitat de renovar el parc de vehicles i, sobretot, una oferta molt atractiva de vehicles semi-nous -la majoria no tenen més de tres anys d’antiguitat- a preus molt competitius».
El Saló VO comptarà també amb foodtrucks i inflables per als nens.

Comentaris
To Top