ESPORTS

El CE Sabadell presenta Antonio Hidalgo i Juvenal Edjogo-Owono, el nou cos tècnic arlequinat

El CE Sabadell presenta Antonio Hidalgo i Juvenal Edjogo-Owono, el nou cos tècnic arlequinat

Bruno Batlle, Antonio Hidalgo i Jose Manzanera durant la presentació del nou tècnic arlequinat / Victòria Rovira

L’excapità arlequinat Antonio Hidalgo ha comparegut aquesta tarda a la sala de premsa Miguel Quereda com a nou tècnic del club per afrontar les set finals que té per endavant l’equip per evitar el descens a Tercera Divisió. Amb la presència del director general del CE Sabadell, Bruno Batlle i del director esportiu, Jose Manzanera, Hidalgo ha confessat que ha acceptat el complicat repte per “la il·lusió, l’afecte i el convenciment de la qualitat dels jugadors”. Amb la presència dels seus pares i del segon entrenador, Juvenal EdjogoOwono, que curiosament celebrava el seu 40è aniversari, ha comentat que “la decisió no ha estat gens fàcil” després de deixar a Xipre la seva família però que “hi ha coses en moments de la vida que s’han de decidir i ara és el moment adequat”.

El ja tècnic arlequinat, que arriba després de renunciar a un any de contracte amb l’AEK Larnaka, ha volgut deixar clar que “no és moment de buscar excuses” referent a la situació del club sinó que ara el que toca és tenir “positivisme i enviar energia a tot el món, sobretot, als jugadors”. Tanmateix, com a bon coneixedor de la casa arlequinada, ha destacat positivament el paper de l’entorn en comentar que “sé que la gent està entregada amb nosaltres”. Tot i ser una persona “de poques xerrades” -tal com ha reconegut- ha deixat clar serà innegociable que “l’equip competeixi al màxim” al llarg dels 90 minuts. Sobre aquest aspecte hi ha incidit especialment afirmant que “no es tracta d’estils de joc, es tracta de competir”. Per últim, tot i tenir poca experiència  a les banquetes ha assegurat que aquest hàndicap el compensarà amb “treball, energia i positivisme”.

Bruno Batlle: “Volem agrair la feina del Kiko Ramírez”

Abans de saltar al terreny de joc per fer la foto protocol·lària, Bruno Batlle ha tingut unes paraules per l’extècnic tarragoní Kiko Ramírez. Tot i un pas força decebedor en el que només va ser capaç de sumar una victòria, Batlle ha volgut agrair “la feina, la dedicació i l’estima per aquests colors”. Tanmateix ha destacat “les facilitats” de Ramírez “tant en la seva arribada com en la seva sortida”. D’altra banda el director esportiu Jose Manzanera també s’ha pronunciat respecte a un possible fitxatge aprofitant la fitxa lliure que en el seu moment va alliberar Valentín Merchán: “dimarts hi haurà la resolució del comitè sobre l’Ontinyent. No tenim una posició clara a reforçar. Mirarem el que més ens pugui aportar”.

A porta tancada

Aquesta tarda Antonio Hidalgo dirigirà el primer entrenament sobre la gespa de la Creu Alta a porta tancada. Un fet que es repetirà, de nou, demà dijous en el segon entrenament programat per a les sis de la tarda.

Comentaris
To Top