Oci i cultura

La 3a Fira DiyVersió, un bàlsam per als amants de les manualitats

En l’edició virtual d’enguany, s’ha superat la xifra de 1.000 visualitzacions del conjunt de continguts audiovisuals

Cartell de la fira / CEDIDA

La 3a edició de la Fira DiyVersió, aquest cop en format virtual per la pandèmia, ha estat un èxit i ha agradat a aquelles persones amb més interès artístic, segons els organitzadors. Des del 27 fins al 29 de novembre, els participants han tingut accés a un conjunt de tutorials per aprendre diferents manualitats i han pogut gaudir de diferents activitats.  Fins a quinze empreses han estat expositores de la jornada organitzada per la Fira de Sabadell i l’Ajuntament. De fet, segons fonts municipals, hi ha hagut prop de 1.000 visualitzacions en total de tots els vídeos explicatius, una xifra molt alta que supera les previsions inicials. L’executiu ha valorat positivament la jornada i ha agraït els bons comentaris dels participants, però ha lamentat que no hi ha hagut cap part dedicada a la venda de productes, com si n’hi havia en les altres dues edicions en format presencial.

Dit això, pel que fa als tallers dirigits a menors de dotze anys, n’hi ha hagut més de 30. Per exemple, una de les activitats era crear una casa de fusta. També n’hi havien d’altres com ara fer una postal de Nadal o bé fer jocs de construcció, així com escoltar contes de diferents temàtiques. Dit això, quant als tallers per a majors de dotze anys, n’hi ha hagut 14. Hi han destacat, a tall d’exemple, les receptes de cuina, els tutorials per cosir roba i les idees per fer productes cosmètics casolans. La dificultat de les activitats ha estat més gran i cada una d’elles requeria un temps més gran per realitzar-se.

D’altra banda, els participants han format part d’un concurs via Instagram en què l’objectiu era fotografiar un barret propi. El termini per presentar les fotografies és fins al dia 30 de novembre a les 23:59 h. Per tant, encara hi ha temps per a qui vulgui participar. Es farà un sorteig d’una targeta regal de 100 € d’Abacus Cooperativa entre totes les persones participants, a través de l’aplicació on-line el dia 2 de desembre.

Cartell del concurs/ CEDIDA

Tots els vídeos explicatius dels tallers han estat actius els 3 dies de la fira i els participants els podien veure en qualsevol moment. Tanmateix, l’organització dona la possibilitat d’accedir als vídeos, un cop passada la Fira, a aquelles persones que no hagin pogut assistir-hi virtualment. L’Ajuntament ja té data per la 4a edició de la Fira Diyversió, que serà els dies 1, 2 i 3 d’octubre del 2021. La intenció és recuperar el format presencial, encara que s’obre la porta a tornar a oferir el material multimèdia promogut aquest any.

Comentaris
To Top