Ciutat

Marta Farrés (PSC) presenta la seva candidatura a l’Espai Polivalent del Nord

L’alcaldable presenta les línies mestres del seu programa amb la ministra Batet

Batet i Farrés, durant l'acte / VICTÒRIA ROVIRA

Unes 400 persones han assistit aquest vespre a la presentació de la candidatura de Marta Farrés com a alcaldable pel PSC, en un acte a l’Espai Polivalent del Parc del Nord. La presentació va reunir la candidata Farrés, la ministra de Política Territorial, Meritxell Batet, i l’alcaldessa de Badia, Eva Menor.

La candidata a l’alcaldia de Sabadell, Marta Farrés, ha anunciat que el seu programa girarà al voltant de les infraestructures, la sanitat, l’ocupació, l’habitatge i la igualtat d’oportunitats. En aquest sentit, Farrés ha assegurat que si ella depèn farà la Ronda Nord, i que per ella passaria per l’avinguda de les Palmeres, evitant així travessar el bosc de Can Deu. Així, va instar l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, present a l’acte, a treballar plegats per aconseguir-ho. Alhora, Farrés ha anunciat que en una legislatura preveu construir 500 habitatges públics “accessibles” davant el que va criticar que no ha fet el govern actual, pisos públics.

Tanmateix, Farrés vol crear una regidoria específica d’Igualtat, des d’on impulsaria un nou pla d’igualtat d’oportunitats. La candidata socialista també ha assegurat que vol fer del Taulí un hospital “fort” a nivell comarcal, que sigui referent en medicina, investigació i educació. A nivell empresarial, Farrés va proposar fer un pacte amb les empreses de Sabadell per aconseguir que “a igual lloc de feina igual salari”. L’alcaldable també ha enviat un missatge de suport als treballadors d’Smatsa i ha acusat el govern local de generar un problema amb l’empresa.

L’alcaldable vol ser alcaldessa perquè “encara crec que poden canviar el món”. Davant l’afirmació que es fa que ‘Sabadell no té lideratge’, Farrés va assegurar que això no és veritat i que, en tot cas, és cosa del govern de la gran “decepció”, segons va qualificar, en referència al govern actual.

Batet i Menor acompanyen Farrés

La ministra Meritxell Batet ha assegurat que Farrés té un projecte progressista, feminista i de cohesió social per la ciutat. Batet va explicar que ara fa 40 anys de la Constitució i de les primeres eleccions municipals, i que ara “torna a ser el moment d’obrir els ajuntaments a la gent, a tots els ciutadans i ciutadanes”. La ministra ha criticat la instrumentalització dels ajuntaments per fer el que qualifica de “suflames identitàries” que, afegeix, “alimenten la confrontació que no la volem, ens fa mal, ens divideix. Per la seva part, l’alcaldessa Eva Menor ha destacat que “la força del PSC de Sabadell està més viva que mai” i ha assegurat que l’alcaldable traurà la ciutat de la “letargia i l’avorriment”.

L’acte ha tingut un marcat to feminista, amb la presentació d’un vídeo que reivindica el paper de 14 dones de Sabadell, i el missatge feminista s’ha repetit al llarg del míting.

Comentaris
To Top