Vallès

Un centenar de persones es concentren a Sant Cugat contra l’agressió sexual del passat cap de setmana

Concentració de rebuig a la plaça d'Octavià / X.O

Sota el lema “Cap agressió sense resposta”, més d’un centenar de persones s’han concentrat aquest dimecres a la plaça d’Octavià del municipi – davant del monestir-, per protestar contra l’agressió sexual que va patir una menor de 16 anys aquest cap de setmana, a les immediacions d’una coneguda discoteca de Sant Cugat.

L’acte de rebuig l’ha convocat el col·lectiu feminista Hora Bruixa. “No podem permetre seguir sent una societat que tolera la violència masclista”, assegurava Anna Sala, membre del col·lectiu feminista, encarregada de llegir el manifest, i afegia que “Si no actuem davant cada mostra de masclisme, estem normalitzant tot allò que que ens deixa a les dones com a essers inferiors”, explicava Sala.

També ha assegurat que la violència masclista i les agressions sexuals “només són possibles, quan no s’actua des de l’inici”, i lamentava que només es coneixien aquelles que eren conegudes pels mitjans.

 Més seguretat

 L’alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, s’ha reunit aquest matí amb el cap dels Mossos d’Esquadra del Municipi, Manel Rodríguez, per conèixer la situació. A la reunió s’ha assolit el compromís d’incrementar la seguretat en la zona d’oci, i el consistori no descarta presentar-se com a acusació particular en el cas d’aquest cap de setmana, i en un segon que es va produir el passat 20 de gener al mateix lloc.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top