ESPORTS

Nova desfeta arlequinada a Buñol que complica la permanència (3-1)

El conjunt arlequinat encaixa la setena derrota consecutiva fora

Els jugadors de Kiko Ramírez són un cúmul de lamentacions/Ll. Franco

Més del mateix. Setena desfeta consecutiva fora de casa. Tot i millorar les sensacions d’anteriors desplaçaments, el Sabadell ha caigut a la Ciutat Esportiva de Buñol víctima, un cop més, de les greus errades defensives. La caiguda lliure sembla imparable i el fantasma de la Tercera Divisió es fa molt gran.

La dinàmica negativa arlequinada ha viscut un nou episodi a la Ciutat Esportiva de Buñol. Al cap de 5 minuts el Sabadell ja perdia. En una incomprensible falta de concentració defensiva, ha permès dues opcions de rematada a plaer. La primera l’ha rebutjat Roberto amb una miraculosa intervenció, però res ha pogut fer en la segona de Cantero. L’1-0, però, ha actuat de revulsiu i el conjunt de Kiko Ramírez s’ha convertit en el clar dominador del partit. Gato, la principal novetat en l’onze, ha participat molt en el joc ofensiu mentre Óscar Rubio i Pol han tornat a ser la principal via de perill.

En accions d’estratègia han arribat les millors opcions i en un servei de cantonada, Edgar ha pentinat la pilota que ha travessat la línia de meta. Així ho ha assenyalat l’assistent donant validesa al primer gol del gavanenc com arlequinat en aquesta segona etapa. Ho ha celebrat amb ràbia. De fet, Edgar ha guanyat moltíssimes accions aèries.

S’havia fet el més difícil, però aquest Sabadell té un hàndicap defensiu gravíssim. Qualsevol acció sense massa perill pot acabar amb gol. Així ha passat en el m. 35 quan un xut d’Arturo Molina ha sorprès Roberto, qui ha reaccionat tard i s’ha empassat la pilota. Un altre cop a remolc.

A la represa s’ha repetit la història. En la primera acció d’aquesta segona meitat el filial granota ha convertit un servei de cantonada en una segona jugada que ha desconcertat la defensa arlequinada i Cantero ha afusellat a plaer després d’un bon rebuig de Roberto. Un calc de la primera part. Incomprensible en un equip que es juga tant.

Amb el 3-1 es temia el pitjor. Fins i tot una desfeta de dimensions contundents. L’equip ha tirat d’orgull i ha posat cor. Ho intenta, però no pot. Tampoc té sort en moments puntuals, com en un xut de Pol que s’ha estavellat en el pal dret. Hauria pogut donar oxigen. L’At. Llevant ha reculat i ha deixat pocs espais. Només ha patit a pilota parada. Una rematada de cap de Migue s’ha perdut fora per molt poc. Kiko Ramírez ha mogut la banqueta donant entrada a Arturo i el jove Jandro Moreno, però la pressió arlequinada s’ha anat diluint com un sarró en el cafè.

La situació anímica ha pesat molt en els últims minuts i pràcticament ha llençat la tovallola entre la decepció del centenar de seguidors que s’han desplaçat a Buñol. Una derrota que complica encara més la permanència i deixa el Sabadell en l’UVI abans de rebre el València Mestalla.

FITXA TÈCNICA

At. Llevant: Cárdenas; Shaq, Rulo (Sito, m. 81), Genís, Pablo Serrano, Fran Manzanara, Cantero (Isaac, m. 71), Pepelu, Juan Delgado (Eneko, m. 68), Arturo Molina i Manu Viana.

Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Josu, Nico, Migue, Adri Cuevas, Gato, Ángel Martínez (Antonio Domínguez, m. 82), Néstor, Pol (Arturo, m. 66) i Edgar (Jandro, m. 75).

Àrbitre: José David Martínez Montalbán, comitè murcià. Grogues: Shaq, Pablo Serrano, Manu Viana, Eneko, Isaac; Adri Cuevas, Arturo.

Gols: 1-0, min. 5: Cantero; 1-1, min. 22: Edgar; 2-1, min. 35: Arturo Molina; 3-1, min. 46: Cantero.

Incidències: Uns 400 espectadors en la Ciutat Esportiva de Buñol, un centenar arlequinats.

Podeu llegir les reacciones de Kiko Ramírez i el vestidor arlequinat en aquest enllaç

Comentaris
To Top