Oci i cultura

El Parc Catalunya s’omple d’activitats en motiu de la seva 14a festa

Imatge d'arxiu del llac del Parc Catalunya / Lluís Franco

Aquest proper 4 i 5 de maig, el Parc Catalunya s’omplirà d’activitats i concerts en motiu de la ‘XIV Festa del Parc Catalunya’. Des del dissabte al matí fins el diumenge a la tarda s’organitzaran des de Trobades de modelistes aeronavals fins a concerts per a tots els gustos, passant per a exhibicions d’esgrima o tallers per a tota la família.

També Atendis organitza la seva ‘Atendis Gresca’ que comptarà amb la 7a edició de ‘La Gran Cagada’, on tothom pot comprar un tros d’una hectàrea del Parc Catalunya on s’hi deixarà un vedell. Qui tingui comprat el tros de terra on el vedell defequi, s’emportarà 1.000 euros. Cada tros costarà 5 euros.

A banda, Atendis també organitzarà altres activitats com una ballada de swing, o diversos tallers per a nens i nenes, com el taller de maquillatge.

El programa sencer de la ‘XIV festa del Parc Catalunya’ el podeu consultar aquí

Comentaris
To Top