Diners

El Restaurant Presseguer obrirà les seves portes el divendres 6 de març

De botiga de joguines a local gastronòmic. El Restaurant Presseguer obrirà les seves portes a Sabadell el divendres 6 de març, tal com han confirmat un dels socis del grup Presseguer, Rubén Andújar. L’establiment està ubicat on hi havia la històrica jogueteria Ribas, al carrer de Gràcia, 8 (Centre), i actualment s’hi estan acabant de fer les obres d’adequació.

El restaurant està ubicat al carrer de Gràcia / D.S.

L’obertura s’havia de fer cap al mes de novembre passat però no ha pogut ser abans perquè “ens agrada fer les coses ben fetes i és més culpa nostra d’intentar fer-ho millor que una altra cosa”. El restaurant de Sabadell serà el primer de Presseguer fora de Lleida -d’on és el grup- i tindrà aforament per a 142 comensals en els tres espais en què està distribuït, entre la planta baixa i la primera. Segons Rubén Andújar, en aquest establiment s’hi trobarà un menjar gustós, espai agradable i ambient festiu.

A la carta, els comensals hi trobaran una cuina mediterrània a preus “assequibles”, amb pasta, arrossos i carns com a plats destacats. El restaurant obrirà de dilluns a diumenge als migdies i a les nits. Precisament, l’ambient en aquests dos moments del dia no serà el mateix, ja que a la nit canviarà el to de les parets i la música ambient. “Treballem molt amb llum i música, no és un restaurant musical però l’ambient és festiu”, indica Andújar.

Aposta per Sabadell

Presseguer ha apostat per Sabadell per començar la seva expansió fora de Lleida. La inversió en aquest nou local ha estat d’un milió d’euros. “Per experiències prèvies sabem que Sabadell és una ciutat que respon molt bé i intentarem estar a l’altura. Ens pot donar alegria, segur”, assegura el soci del grup Presseguer. Per obrir el nou restaurant s’han contractat 24 persones.

El 6 de març es farà l’obertura oficial, tot i que una possible inauguració no es faria fins al cap d’un mes, aproximadament, perquè els propietaris de l’establiment primer volen adaptar-se a les necessitats dels clients i fer els ajustaments necessaris per perfeccionar el seu servei.

Inverteixen un milió per convertir la botiga Ribas en un restaurant

Comentaris
To Top