Publicitat
Diners

L’agència de viatges sabadellenca BMC Travel integra la companyia Transglobal

BMC Travel

La nova marca sumarà una facturació de 80 milions d’euros i una plantilla de 120 treballadors

Jordi Osuna, CEO de BMC Travel; Octavi Viñes, CEO de Transglobal, i Josep Figuerola, president de BMC Travel / ACN

L’agència de viatges BMC Travel de Sabadell ha anunciat la integració de la també catalana Transglobal a la companyia amb l’objectiu de continuar desenvolupant conjuntament la seva trajectòria com a agències de referència al sector del Business Travel i esdeveniments corporatius. La nova marca BMC Global sumarà una facturació de més de 80 milions d’euros i comptarà amb una plantilla de més de 120 empleats entre tots els departaments. Amb la integració, l’agència ja disposa d’una nova oficina al centre de Barcelona, que s’afegeix a les tres seus actuals situades a Sabadell, Barcelona i Madrid.

Jordi Osuna, CEO de BMC Travel, i Octavi Viñes, CEO de Transglobal, asseguren sentir-se molt satisfets amb l’acord i avancen que es tracta d’un projecte on les dues parts han posat “tota la confiança”. “Iniciem aquest procés amb molta il·lusió perquè compartim els mateixos valors com a empresa i és essencial per a nosaltres i per a les plantilles”, han afegit en un comunicat.

Dècades de trajectòria

BMC Travel és una agència especialitzada en viatges de negocis i esdeveniments corporatius amb més de vint anys de trajectòria al sector. A més, compta amb la seva pròpia marca de viatges de lleure, Promoviatges, especialista en viatges a mida i grup. Es tracta d’una empresa nascuda a Sabadell, on té les oficines centrals.

Per la seva banda, Transglobal és una empresa familiar de dues generacions, nascuda a Barcelona el 1973, que compta amb una llarga trajectòria com a agència de viatges de negocis, esdeveniments corporatius i viatges de lleure, especialitzada en gran viatge.

Publicitat
Comentaris
To Top