Ciutat

ENQUESTA Considereu que Sabadell ha de tenir una zona de baixes emissions?

Sabadell haurà de tenir una zona de baixes emissions semblant a la ZBE Rondes de Barcelona o a Madrid Central. Així ho ha decidit el Consell de Ministres de Pedro Sánchez, que dimarts va declarar l'Emergència Climàtica a Espanya. Teresa Ribera, vicepresidenta per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, va ser l'encarregada d'anunciar la presentació de l'avantprojecte de llei contra el canvi climàtic que, entre altres mesures, obligarà els municipis de més de 50.000 habitants a establir limitacions al trànsit rodat més contaminant.

Publicitat

La norma afectarà 148 poblacions de tot l'Estat, inclosa Sabadell.

L’Estat vol obligar a ciutats com Sabadell a tenir una Zona de Baixes Emissions

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top