Ciutat

L’Ajuntament descarta el projecte ‘A Porta’ perquè s’estan fent “actuacions similars”

Un carrer del barri Can Puiggener / Lluís Franco

“El projecte ‘A Porta’ no entra dins del procés participatiu Construint Ciutat perquè ja s’han iniciat actuacions d’aquest tipus a Can Puiggener”. Aquesta és la resposta de Glòria Rubio, regidora d’habitatge i participació ciutadana, a les crítiques rebudes per part de tres entitats veïnals.

La regidora ha recordat que aquest projecte “ja s’havia presentat amb la voluntat que es tirés endavant al marge dels pressupostos participatius” i assegura que tot i que “no es va trobar encaix del projecte, Ajuntament i entitats han iniciat treballs per combatre, entre altres, la pobresa energètica”. S’han hagut de descartar 30 projectes i 38 han passat a la fase de suport a l’espera dels resultats del procés, que es coneixeran del 22 al 28 de gener.

Comentaris
To Top