ESPORTS

Kiko Ramirez: “No llenço la tovallola, cal treballar encara més”

Pol Ballesteros és qui ha donat més sensació de perill / Lluís Franco

Resignat. El tècnic arlequinat Kiko Ramírez no troba solucions a la caiguda lliure del seu equip. “Hem canviat de sistema amb gent més defensiva per tenir més consistència, però al cap de 16 minuts ja ens hem trobat amb un gol en contra. L’equip ha reaccionat i penso que ha tingut més aproximacions que el rival. Però ells han marcat i nosaltres no, aquesta és la diferència”.

Sobre els canvis més significatius (Romans a la porteria i Edgar a davant), el tarragoní ha explicat que “Roberto no ha entrenat durant la setmana per uns problemes físics i no estava al cent per cent. També Arturo ha tingut molèsties. Estic content de l’actuació d’Edgar, ha estat molt correcte. El més estrany és que el Sabadell no marqui gols amb dos davanters d’aquesta qualitat”.

Malgrat acostar-se cada vegada més a la zona perillosa, Ramírez no perd l’esperança. “Hem de demanar disculpes als seguidors que han vingut a Teruel. Jo no llenço la tovallola, assumeixo la meva responsabilitat i vaig venir coneixent les circumstàncies. Ara toca treballar més que mai per tirar endavant. El diumenge ens espera una nova final a la Creu Alta davant el Cornellà i jo espero que una victòria serveixi per desbloquejar l’equip i trencar després la dinàmica negativa també fora de casa”. Per cert, aquest Sabadell ha establert el rècord negatiu de derrotes consecutives (6) lluny de la Creu Alta a Segona B.

Romans, crític

Romans Carrillo ha estat la gran novetat a l’onze arlequinat i al final del partit s’ha mostrat crític. “Ni l’equip ni jo hem estat al nivell que cal en un partit així. La fragilitat defensiva ens ha costat un gol a la primera meitat. I després s’ha repetit la història. A partir de demà hem de treballar al màxim per guanyar la pròxima final a casa amb la nostra gent”. Com anècdota, els jugadors s’han trobat amb aigua freda al vestidor.

Ángel Martínez ha comentat que “ells han marcat en la primera ocasió. A la segona meitat hem sortit millor , però també ens han marcat en la seva primera arribada. Ens queden 10 finals i hem de canviar la dinàmica i no abaixar els braços. Ara mateix hem perdut la nostra identitat i cal recuperar-la”.

Pots llegir la crònica del partit en aquest enllaç.

El Sabadell cau a Teruel i s’acosta més a la zona de perill (2-0)

Comentaris
To Top