Esports

Jurgi Oteo arriba amb ambició i ganes de ser desequilibrant

El basc Jurgi Oteo (22 anys) ha decidit deixar el seu entorn per provar l’aventura en el Centre d’Esports. La seva presentació oficial s’ha celebrat a les instal·lacions de Disnova Sabadell, fidel col·laborador del club amb la seva gerent i gran arlequinada Eli Peñalver al capdavant. El jugador ha destil·lat ambició. “Per primera vegada surto d’Euskadi perquè el Sabadell ha disposat una confiança total en mi i crec que s’està fent un bon projecte. Estic molt content. Vinc a treballar al màxim per guanyar-me el lloc i gaudir de minuts”.

Jurgi Oteo vol accelerar i ser un jugador important en el Sabadell / Lluís Franco

La temporada anterior Oteo va començar en el filial de l’Athletic Bilbao, però davant la falta de continuïtat va acceptar una cessió al Barakaldo on es va convertir en peça clau per disputar el play-off d’ascens. “Ara voldria repetir amb el Sabadell”, ha dit. Es considera un jugador “desequilibrant i llest” que pot actuar per banda també de mitja punta. Va destacar la seva facilitat per donar assistències. El director esportiu, José Manzanera, ha afegit que té “una bona capacitat golejadora. El segueixo des de fa anys i pel seu perfil s’adaptarà molt bé al sistema de joc que vol el Sabadell”. Jurgi també subratlla que s’ha trobat un “gran ambient” en el vestidor i coneix a Josu Ozkoidi “d’haver jugat en contra, però llavors ell jugava de mitja punta i ara fa de lateral. És un bon xaval”.

D’altra banda, la plantilla continua amb el pla de treball d’aquesta primera setmana de pretemporada que culminarà dissabte amb un partit informal entre tots els efectius que ara componen el grup. S’espera l’arribada d’alguna peça més abans de dissabte. José Manzanera va admetre els contactes amb el mig centre Quique Rivero, del Racing de Santander. “És un jugador que està sobre la taula i veurem com evoluciona tot. Estem lluitant per incorporar primeres opcions i això necessita temps”.

Jurgi Oteo, el segon en arribar

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top