Publicitat
Ciutat

El Museu del Gas tanca les seves portes

Després que fa uns mesos la companyia es replantegés el seu futur, l'edifici ha tancat les seves portes al públic

FOTO: Àlex Hinojo

El Museu del Gas de Sabadell, de propietat de la Fundació Naturgy, ha tancat les seves portes definitivament. Després que fa uns mesos la companyia es replantegés el seu futur, l'edifici ha tancat les seves portes al públic. Tot i això, des de Naturgy asseguren que seguiran amb les activitats itinerants amb l'objectiu de treure-hi més profit, aconseguir més visibilitat i més impacte, com per exemple el camió itinerant (Energy Truck) i divulgatiu que l'any passat va aconseguir fins a 130.000 visites. . Des de la fundació asseguren que tot i el tancament no es desvinculen de Sabadell i les activitats en col·laboració amb les escoles de la ciutat les seguiran fent, això sí, de forma itinerant a les mateixes escoles.

L'edifici del museu, construït el 1899 i propietat de Naturgy, va ser restaurat entre el 2009 i el 2011, una part aprofitant l'antic edifici i l'altra part renovant-lo completament. Ara, des de la fundació expliquen que encara no saben què passarà amb ell. De moment, però, romandrà tancat al públic fins que es prengui una decisió.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top