Esports

Hidalgo: “Hem estat superiors en moltes fases, però els detalls decideixen”

Mal tràngol d'Antonio Hidalgo a la banqueta del Rico Pérez/P.Figueras

El tècnic arlequinat Antonio Hidalgo tenia “sensacions difícils d’explicar” després del partit en roda de premsa. Ha deixat clar que “estic orgullós dels meus jugadors perquè han donat la cara i han competit davant un gran rival. Penso que els primers 20 minuts són els millors d’ençà que he arribat i en moltes fases hem estat superiors a l’Hèrcules. Potser després de l’1-0 hem tingut uns moments d’ansietat i voler fer les coses massa depressa, però hem sabut reaccionar bé”.

El problema han estat, un cop més, les errades puntuals. “Ens han guanyat amb dos contracops. L’Hèrcules se sent còmode jugant així perquè sap que té jugadors de molta qualitat al davant i saben aprofitar qualsevol detall. Això ha decidit el partit. Estic content de moltes coses, però hem de seguir treballant perquè no es repeteixen aquestes errades que ens penalitzen moltíssim”.

Del possible penal a Néstor ha preferit no mullar-se massa. “És difícil, tinc dubtes… Són accions complicades, però… “Ara ja vol centrar-se en el partit contra el Castelló, encara més decisiu. “Sabem que ens tocarà competir al màxim en aquestes 4 jornades que falten. Volíem tenir una mica més de tranquil·litat, però això és difícil per a tots”. Per cert, no podrà comptar amb Óscar Rubio i Josu (cinquena groga) per sanció, dues baixes molt sensibles.

“Hem fet mèrits per marcar”

El vestidor arlequinat estava resignat. Adri Cuevas ha dit: “Hem fet molts mèrits per marcar i ens penalitzen els errors. El partit contra el Castelló és molt important”.

Pedro Capó ha subratllat que “les sensacions són millors que el resultat. Era un camp difícil i les jugades dubtoses han caigut sempre del seu cantó. Ara el més important és guanyar a rivals directes”.

Finalment, Felipe Sanchón es mostrava satisfet per tonar a jugar: “L’equip ha fet un canvi positiu i el míster ja sap que pot comptar amb mi”.

Podeu llegir la crònica del partit en aquest enllaç

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top