Oci i cultura

L’Esbart Sabadell Dansaire perd Raimunda Mascarella

Actuació de l’Esbart Sabadell Dansaire, l’any passat / lluís franco

* Per Esbart Sabadell Dansaire 

El passat dia 10 d’agost, sense fer soroll i molt discretament, ens va deixar a l’edat de 90 anys Raimunda Mascarella Lleonart. La seva ha estat una vida dedicada totalment a la música. Va ser una excel·lent pianista, professora de música, compositora i directora. 

Alumna de l’Escola Municipal de Música de Sabadell, va estudiar piano amb la professora Teresa Segarra i harmonia amb el mestre Adolf Cabané. També va seguir estudis de perfeccionament amb la professora Dolors Rosich del Conservatori Superior de Municipal de Música de Barcelona. Posteriorment va ser professora auxiliar i després professora titular de l’Escola Municipal de Música de Sabadell. 

També va estar molt vinculada al llarg de la seva vida amb les danses tradicionals de Catalunya des del vessant musical. Va ser durant molts anys directora musical de l’Agrupación de Danzas de E. y D. de Sabadell, així com sòcia fundadora i vocal de la primera junta directiva de l’Esbart Sabadell Dansaire. 

Donava així el seu suport incondicional al grup de joves que l’any 1977 van fundar l’esbart i del qual encara actualment n’era sòcia.

Comentaris
To Top