ESPORTS

La Junta del CE Sabadell aprova les ampliacions de capital i el pressupost

La Junta General del Centre d’Esports una basa d’oli

Un moment de la Junta celebrada a la seu del club/ Victòria Rovira

Sense sorpreses. La Junta General Ordinària i Extraordinària del Centre d’Esports, primera de l’actual Consell inscrit en el Registre Mercantil, va aprovar, amb la representació del 65,61 per cent de l’accionariat, tots els punts de l’ordre del dia. En primer lloc els comptes corresponents a l’exercici 17/18 que es van tancar amb un dèficit de 786 mil euros. També la gestió dels administradors. Els punts més transcendents es van tractar a l’Extraordinària amb la doble ampliació de capital. Una, de 3,6 milions, per compensar els crèdits generats amb motiu d’aportacions realitzades durant els exercicis 2012 a 2015. La segona, de 3 milions, també per compensar crèdits produïts en el procés concursal en què va estar immers el club fins fa uns mesos.

De fet, les ampliacions de capital proposades pretenen un sanejament del balanç, perquè malgrat que no generarà una entrada de fons directes al club, vol dir que hi ha creditors que renuncien als imports a favor seu. D’aquesta manera el passiu baixa de 5,9 a 1 milió d’euros per la capitalització del crèdit. Ara caldrà esperar la nova Junta del mes de setembre on es plantejarà una nova ampliació de capital de 2 milions que propiciarà un nou escenari accionarial.  L’altre punt important va ser l’aprovació del pressupost de la temporada 2018/19. Es va fixar en 1,5 milions d’euros amb una previsió de 738 mil euros de dèficit. El president Esteve Calzada va dir que “és la quantitat que hem d’intentar aconseguir a través de nous inversors”.

D’altra banda, en l’àmbit esportiu, la plantilla, a les ordres de Toni Seligrat, va iniciar els entrenaments a l’Estadi Josep Molins de Sant Oleguer. Una primera sessió amb 18 futbolistes (inclòs Sergi Pastells, que no seguirà), la majoria de la temporada anterior (13). Les úniques novetats són Valentín Merchán (Cornellà), Adri Cuevas (Ebro), Manuel Gato (Alcoià), Edgar Hernández (Reus) i el jove David Acedo (Vilafranca). S’està pendent de concretar tres fitxatges més, un central i dos jugadors de banda a més dels sub-23 per acompanyar a Romans, Joan Castanyer, Pol Gómez i David Acedo. El tècnic, Toni Seligrat, va assegurar a Diari de Sabadell que “tenim millor plantilla que l’any passat. Partim d’una base amb un treball fet i confio que les incorporacions ens donaran un bon rendiment”. Avui faran una nova sessió a Sant Oleguer.

Comentaris
To Top