ESPORTS

Seligrat: “Aquest equip sempre respon davant l’adversitat”

El tècnic arlequinat espera que ara es parli més de futbol/Ll. Franco

Alegria al vestidor arlequinat després de la segona victòria fora que confirma el 3-2 aconseguit davant l’Espanyol B. Toni Seligrat no volia eufòries, però estava molt satisfet amb la reacció dels seus homes.

“Era lògic patir perquè l’Ebro té un bon equip i amb el 0-1 estava obligat a pressionar. Han empatat, però el meu equip creix davant l’adversitat i la reacció ha estat majestuosa. Els meus jugadors no tenen por i sempre responen”

“També vull destacar el fons d’armari d’aquesta plantilla. Cada setmana tinc problemes per escollir. I a vegades, com avui, són molt importants els jugadors que entren durant el partit”

“El gol d’Arturo és un gran premi per un jugador que té un nivell altíssim. Fa un treball impressionant i el gol el mereixia”

“Més calma per mi? Només espero que a partir d’ara no es parli de l’entorn i altres coses i més de futbol. És el que volem. Això, insisteixo, acaba de començar”

NÉSTOR

“Guanyar aquí és molt complicat. Amb esforç i treball ho hem aconseguit. És una victòria molt valuosa”

“El vestidor sempre ha estat tranquil i ha mantingut la confiança. Sabíem del nostre potencial i podem fer coses importants”

ARTURO

“Golàs? He vist el porter avançat, he provat i he tingut la sort que ha entrat. L’any passat va anar al travesser i avui ha entrat. El més important era guanyar”

“Jo procuro sempre treballar per l’equip i estic content. Si venen els gols, encara millor”

La crònica del partit en aquest enllaç

Comentaris
To Top