Publicitat
Ciutat

En paper: La reobertura del Torrent de Colobrers

Dimarts presideix la foto de portada l’obertura del Torrent de Colobrers, que després de dos mesos tancat per les destrosses provocades per les pluges de l’agost reobre amb una bona afluència de públic. Les feines de recuperació van acabar aquesta setmana i ja s’hi pot tornar a passejar. Les obres han retornat l’espai al seu estat. Tots els ponts han estat canviats i el camí s’ha netejat.

A Ciutat també parlarem de la creixent moda dels ‘escape rooms’ que sembla que ha agafat força en l’últim any a la ciutat.

Parlarem del conflicte per la llengua que ha sorgit a l’institut Arraona després que dos professors de l’institut denunciessin que se’ls ha desplaçat per defensar el castellà com a llengua vehicular. Al mateix temps, altres docents ho desmenteixen i neguen que hi hagi conflicte.

A Diners parlem de l’empresa Glovo que es posarà en funcionament a la ciutat de Sabadell a partir de dilluns 22 d’octubre.

I en Esports, parlem de la victòria del Sabadell 1 a 3 a Saragossa.

Publicitat
Comentaris
To Top