Ciutat

Marta Farrés: “Serem un govern de canvi i de pacte”

Marta Farrès celebra la victòria a la seu del PSC / VICTÒRIA ROVIRA

Sota una pluja de crits de “Sabadell socialista” i “Alcaldesa”, Marta Farrés ha insistit en un missatge: “Sabadell necessita un govern fort!”. La líder del PSC i guanyadora de les eleccions municipals es dirigia als militants del partit reunits a la seu remarcant que optarà per un govern de pacte. “Serem un govern de canvi, però també de pacte, la única línia vermella que posarem és Sabadell”, ha envalentonat Farrés als socialistes més fidels.

La líder del PSC ha posat en valor “el procés de regeneració” fet per la seva formació des dels darrers comicis i ha assegurat que durant aquesta nit farà les primeres trucades per buscar suports per a formar govern. Farrés ha celebrat l’alta participació, ha mandat “una abraçada” als Comuns i a 100% Sabadell -“no els veiem com enemics, sinó com companys”, ha afegit- i ha demanat a la resta de forces polítiques que “s’obrin a un nou temps”. “No podem decepcionar ni pensem fer-ho”, ha tancat.

“Sabadell, vint anys més socialista!”

La seva intervenció ha estat la culminació d’una nit electoral viscuda amb emoció in crescendo. Els militants estaven convocats a les 22 h, i a partir d’aquesta hora han anat arribant de mica en mica. “Els nervis són el pitjor”, deia angoixada una de les assistents, quan encara tot era una incògnita. A mesura que s’anaven desvelant els resultats, però, la cosa canviava: “Guanyarem fins i tot a Barcelona!”, exclamava un.

Els anàlisis gairebè a peu d’urna s’entrecreuaven amb les mostres d’alegria. “Això ha estat un càstig al govern del canvi, que no han fet res pels barris”, s’escoltava, seguit del clam “Sabadell socialista vint anys més!”. Els entrepans de pernil i la cervesa corria mentre els apoderats socialistes tancaven els escrutinis i s’apropaven a la seu. “Hem guanyat gràcies a tots vosaltres”, agraia després Farrés, tancant una nit de somriures a la casa del PSC.

Comentaris
To Top