Publicitat
Ciutat

Roben de matinada a la corredoria d’assegurances AXA

L'establiment AXA del carrer del Sol / D.S.

Aquesta matinada un grup de lladres ha entrat a robar a la corredoria d’assegurances AXA del carrer del Sol, a pocs metres de l’Ajuntament de Sabadell. Els lladres s’han emportat diners de la caixa de canvi i un mòbil. S’han deixat les eines amb què han forçat la porta per entrar i no han pogut obrir la caixa forta. Els propietaris del negoci denuncien que tenen la sensació d’inseguretat i han posat el cas en coneixement dels Mossos d’Esquadra, que a primera hora del matí s’han personat al lloc dels fets.

El propietari del negoci, Josep, ha explicat al D.S. que els lladres hi han entrat al voltant de les 3 de la matinada i que ell se n’ha assabentat a les 8h. Assegura que “en 29 anys mai ens havia passat res”. Una treballadora de la mateixa corredoria, Cristina, assegura que “tenim sensació d’inseguretat. Entrar a primera hora i trobar-ho tot regirat espanta”. Els encarregats d’AXA denuncien que a les nits hi ha poca presència policial, i recorden problemes anteriors relacionats amb el negoci d’apostes esportives Golden Park que hi ha pràcticament al davant.

Publicitat

Els lladres han entrat a la botiga forçant el pany / D.S.

Així ha quedat el pany de la porta, que els lladres han deixat a l’establiment / D.S.

És el tercer robatori a l’entorn de la Rambla de Sabadell en una setmana, després que dimecres passat uns lladres ja van entrar de matinada a la botiga Orange del número 30, aquest dimarts a la matinada també van entrar a robar al Forn Armengol de la Rambla, 198, i aquest dimecres a la matinada han entrat en aquesta botiga, del carrer del Sol, 15.

Segon robatori a la Rambla en una setmana: ara al Forn Armengol

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top