Publicitat
MONTCADA

Els treballadors de Nissan a Montcada tallen la C-17 i prometen “lluitar fins al final”

Un treballador de Nissan, fent una pintada al terra just davant de l'entrada a la planta de Montcada aquest dijous / ACN

Els treballadors de la planta de Nissan a Montcada han tallat aquest dijous la C-17 a l’alçada de La Llagosta. Ha estat “la primera de moltes” accions que tenen previstes per intentar revertir el tancament de les tres plantes que la multinacional japonesa té a Catalunya.

Els treballadors, que des de bon matí s’han concentrat a les portes de la planta, han encès una foguera en conèixer la decisió de la direcció de Nissan i tot seguit, escoltats pels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Montcada, s’han dirigit a la C-17 per tallar-la en tots dos sentits de la marxa cap a les 11 h.

El president del comitè d’empresa de la planta de Montcada, Javier Adalid, ha anunciat que lluitaran fins al final per evitar el tancament.

Publicitat
Comentaris
To Top