Oci i cultura

'Escurxelles Bimbalades' exhaureix entrades en tots els seus espectacles

L'espectacle de la companyia sabadellenca Il·lús Teatre, 'Escurxelles Bimbalades', ha aconseguit exhaurir totes les seves entrades per les 8 funcions que s'han fet al llarg de les festes de Nadal. Des del 22 de desembre han passat fins a 960 espectadors per la CavaUrpí en aquest espectacle de cabaret.

El cent per cent d'ocupació confirma la bona rebuda del públic per aquest format que barreja música, teatre, monòlegs...

Publicitat

'Escurxelles Bimbalades' ha portat a escena textos de Charles Baudelaire, Joan Margarit, Juan Carlos Ortega, Alejandro Dolina, Pessoa, Garcia Lorca, Stephen Fry i Hugh Laurie, entre altres, combinats amb peces musicals també de diverses procedències, com amb 'I say a little prayer for you d'Aretha Franklin o la famosa Starry, starry light de Don Mc Lean, per exemple. Tot plegat a les mans de Montse Vidal, Jep Barceló, Santi Ricart i Carles Prats em l’apartat interpretatiu i Marina Prades, Oriol Padrós, Jan Fité i Guillem Barceló en la part musical.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top