ESPORTS

Néstor Querol ‘torna’ al Sabadell després de passar per Badalona

Néstor Querol a l'Estadi després del seu primer entrenament i signar el contracte/Ll. Franco

No es pot parlat d’un retorn, però sí d’una espècie de tornada. Nèstor Querol s’ha convertit en el setè reforç del Sabadell 18/19, un migcampista de banda amb molta arribada i facilitat pel gol. Va jugar la temporada passada en el Badalona convertint-se en el màxim realitzador amb 7 gols. Abans havia militat en el Castellón-ell va nèixer al Grau fa 30 anys-i At. Saguntino.

Just en acabar la seva vinculació amb el club de Sagunt, el Sabadell es va interessar pels seus serveis i fins i tot es va produir un acord. Eren temps (inici temporada 16/17) de canvi en l’àmbit institucional, amb la marxa del grup Hummel i l’arribada d’Esteve Calzada. Fins i tot es va poder veure al futbolista amb una samarreta del Centre d’Esports. Però tot allò va ser paper mullat i Néstor va acabar a les files del Badalona. Ara el Sabadell s’ha interessat de nou per ell i aquest cop sí que ha fructificat l’operació.

El mateix Néstor Querol, després de completar el seu primer entrenament i signar el contracte, es mostrava força satisfet. “Allò que va passar va ser anecdòtic i el més important és que ara estic aquí amb moltes ganes d’ajudar”, va declarar a Diari de Sabadell. Néstor va reconeixia també que “vaig rebre una trucada directa del tècnic Toni Seligrat i això em va fer decidir molt de pressa. Espero poder fer una gran campanya”.

Comentaris
To Top