Ciutat

Josep Maria Benaul, escollit per unanimitat com a nou director de la Bosch i Cardellach

Benaul, en una imatge d'arxiu / D.S.

L’historiador sabadellenc Josep Maria Benaul ha guanyat les eleccions a la direcció de la Fundació Bosch i Cardellach. La seva candidatura no ha tingut rivals i ha obtingut 48 vots a favor, 2 vots en contra, 2 abstencions i 2 vots en blanc. Les votacions s’han fet aquest dijous en sessió plenària.

El canvi en la direcció de l’entitat arriba després de la dimissió en bloc de la junta anterior a mitjans de desembre passat, encapçalada aleshores per Ramon Ten. El 28 de desembre Marc Batlle va ser escollit director provisional i el 2 de gener l’entitat va tornar a la seu del carrer Indústria, després d’una marxa fugaç a la seu de la Fundació 1859 Caixa Sabadell al carrer d’en Font.

Comentaris
To Top