Publicitat
Esports

Tornen a somriure en el moment més important

Judith Forca, celebrant un dels gols de la victòria als quarts de final / LL. FRANCO

Amb pas ferm. L’Astralpool masculí i femení es jugaran avui a Can Llong el pas per a la gran final de la Copa del Rei i de la Reina davant CN Terrassa i CN Rubí, respectivament. 

Un bitllet guanyat a pols després de dues grans actuacions. La més recent, la de les vigents campiones en desfer-se ahir al vespre del Medi en una gran actuació coral de tot l’equip (10-6). L’equip de David Palma arribava a la cita amb l’obligació d’oferir una bona imatge, és a dir, estar en disposició d’aixecar la quarta Copa de la Reina consecutiva, la setzena de la història de l’entitat nedadora. I les sensacions no poden ser més bones després de la imatge exhibida davant les barcelonines. 

Sense les canadenques Gurpreet Sohi i Monika Eggens, jugadores com Laura Barzon, Nona Pérez, Ruth Ariño o Silvia Morell van fer un pas endavant. I de quina manera. Si bé és cert que la igualtat va ser màxima durant els primers dos períodes (3-3), la defensa de les sabadellenques es mostrava molt sòlida davant les amenaces constants de Clara Espar i Roser Tarragó –Mati Ortiz i Katia Tankeeva en van ser les grans culpables–. Per segona vegada a la temporada –partit de fase de grups amb l’UVSE–, la primera sense les canadenques, l’equip mostrava senyals de ser competitiu durant els 32 minuts davant un rival que fa un mes i escaig ja va sorprendre les de David Palma.

Publicitat

Últims setze minuts i l’equip continuava creixent amb un únic però, tal com va reconèixer el tècnic David Palma al final del partit: “No hem estat del tot encertats, tot i que, a vegades, els entrenadors no tenim en compte el paper dels bloqueigs rivals i de la porteria”, assegurava el tècnic nedador. 

No va ser fins als darrers vuit minuts (6-5) que l’equip va poder desempallegar-se d’un Medi que no renunciava a res. Amb un parcial de 4 a 1, va poder certificar el pas a les semifinals. Judith Forca, Laura Barzon i Maica Garcia van liderar l’equip en l’aspecte ofensiu. Avui (18.30 h), últim escull davant el Rubí abans de la gran final. Unes semifinals que “s’han d’afrontar amb la màxima humilitat. La setmana passada van guanyar còmodament, però en aquesta competició tot pot passar. Han superat un bon equip com és el Sant Andreu. No podem pensar més enllà tot i que estic convençut que si treballem en defensa hem de ser molt superiors”, reconeixia el tècnic. Si no hi ha una sorpresa majúscula, diumenge (12 h), final amb morbo amb el Terrassa de les exnedadores Paula Leitón, Bea Ortiz, Olga Domènech i Pili Peña.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top