Ciutat

La crisi de la Covid-19 provoca un dèficit d’1,4 milions d’euros a TUS

TUS SABADELL FASE 1 / MO
Un bus de la TUS, aquest mes de maig / D.S.

Les conseqüències de la crisi de la Covid-19 han generat un dèficit d’1,4 milions d’euros a Transports Urbans de Sabadell (TUS). Així s’ha exposat en el ple municipal d’aquest dimarts, en què s’ha detallat que el gruix de pèrdues s’han registrat a l’abril.

Concretament, s’atribueix a la reducció de passatgers registrats per la declaració de l’estat d’alarma fins a un 90%. Concretament, el dèficit és de 494.994,37 euros al març, mentre que a l’abril s’ha enfilat fins als 861.713,07 euros, segons detallen fonts de l’Ajuntament.

Per tot plegat, el consistori ha traslladat la documentació corresponent als números del servei públic al govern català amb l’objectiu de trobar la liquiditat que requereix el servei.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top