Publicitat
Ciutat

Incendi mortal en un habitatge de Sabadell

Domicili del carrer de la Garrotxa incendiat / D.S.

Un veí sabadellenc, de 89 anys, ha perdut la vida aquest matí en un incendi al domicili on vivia sol, al carrer de la Garrotxa (Ca n'Oriac). El foc ha calcinat l'habitació on la víctima dormia i ha afectat per temperatura i fum les altres estances de l'habitatge. Els primers indicis indiquen que l'home, que ha estat trobat a la cuina, ha mort per inhalació de fum.

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats per un veí, a les 06.19 hores, ja que veia sortir fum de sota la porta de l'habitatge unifamiliar, de planta baixa i dos pisos. En arribar al carrer, han accedit, pel balcó, a l’interior de l’immoble. Han iniciat les tasques d’extinció de l’incendi, que afectava el primer pis, i la recerca d’un home gran.

Publicitat

Una vegada s’ha localitzat el seu cos, se l’ha evacuat a l’exterior, on sanitaris del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) han confirmat finalment la seva mort. Els primers indicis apunten que l'incendi es podria haver originat a causa d'un aparell calefactor. Fonts familiars de la víctima, però, han confirmat al D.S. que les causes de l'incendi estan sota investigació.

Porta del domicili incendiat al carrer de la Garrotxa / D.S.

A les 07.18 h, el foc ja estava apagat i els efectius han procedit a ventilar l'habitatge. Fins al lloc s’hi han desplaçat sis dotacions dels Bombers, entre les quals hi havia la unitat sanitaritzada del GROS (Grup Operatiu de Suport), dues ambulàncies del SEM, quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials, i efectius de la Policia Municipal.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top