Ciutat

EUiA de Sabadell renuncia a presentar-se a les eleccions municipals

Davant el trencament de l’acord amb Podem Sabadell, EUiA ha anunciat aquest dimecres al migdia en un comunicat que no es presentarà a les eleccions municipals. Per aquest motiu, proposen donar suport a altres formacions d’esquerres.

No farem un altre fragment en un espai ja excessivament trinxat. Fem una crida a les ciutadanes i les ciutadans de Sabadell perquè donin suport electoral a les forces republicanes, feministes i antifeixistes que concorreran a les eleccions de maig”.

EUiA també envia un missatge a l’anomenada esquerra transformadora perquè prioritzi una campanya electoral que permeti aturar l’extrema dreta i construir un front post-electoral que garanteixi un Ajuntament progressista i que aprofundeixi en els canvis que s’han començat a fer aquest mandat.

Comentaris
To Top