Ciutat

El Taulí inaugura la sala d’urgències pediàtriques ambientada en la platja i l’estiu

El Parc Taulí ha inaugurat aquest divendres la nova decoració de la sala pediàtrica. La sala està decorada amb diversos dibuixos amb la temàtica ambientada en la platja i l’estiu, i la intenció és convertir l’espai en una zona més agradable pels joves pacients. Des del Taulí destaquen la importància d’aquesta iniciativa que s’engloba dins del projecte ‘Una onada de petits somriures’, que busca millorar les estàncies hospitalàries dels nens.

L’equip d’urgències pediàtriques amb un dels seus pacients i l’actor Octavi Pujades / ÓSCAR ESPINOSA

La cap de pediatria Pepi Rivera s’ha mostrat molt satisfeta del resultat, i ha assegurat que “encara que pugui semblar només decoració, és molt important tenir un entorn còmode i amable”. Segons la doctora, no es tracta només d’una qüestió estètica ja que això “ajuda a millorar situacions i a calmar als pacients”.

L’encarregat de descobrir part d’aquest mural ha estat l’actor Octavi Pujades. Pujades ha volgut mostrar el seu suport a la iniciativa i s’ha mostrat agraït de poder formar part del projecte. “Les malalties són una llauna per tothom, i pels nens encara més” ha assegurat l’actor, “qualsevol cosa perquè els nens es trobin en un entorn més relaxat afavoreix en el seu estat d’ànim”.

La iniciativa s’inclou dins del projecte ‘Una onada de petits somriures’, i és la segona zona Taulí que entra dins del projecte. El projecte ‘Una onada de petits somriures’ va néixer dels mateixos treballadors del Taulí, qui s’ha encarregat de tirar el projecte endavant. Segons els organitzadors, la sala d’urgències pediàtriques és un dels llocs més transitats i per això necessitava aquesta millora amb urgència i amb més necessitat.

L’equip d’urgències pediàtriques amb un dels seus pacients i l’actor Octavi Pujades / Óscar Espinosa

Aquesta iniciativa acabarà amb la planta de pediatria d’hospitalització, i també inclourà l’hospital de dia i la resta de zones de pediatria.

A l’acte també ha assistit el regidor de Salut en funcions, Ramon Vidal. Precisament aquest acte ha sigut l’últim on el regidor ha assistit abans d’abandonar el consistori aquest dissabte.

Comentaris
To Top