Ciutat

Maradona prendrà vida a la Nova Creu Alta en el rodatge de la seva sèrie

Maradona, en una imatge d'arxiu aixecant la Copa del Món / WIKIMEDIA

L’estadi de la Nova Creu Alta acollirà el rodatge d’una sèrie sobre la vida del futbolista Diego Armando Maradona. Segons ha pogut confirmar el D.S., Amazon Prime Video, el canal de vídeo a demanda del gegant del comerç electrònic, rodarà a Sabadell part d’aquesta producció internacional, de la qual a Espanya se n’encarrega la productora La mano de Dios. Encara no se sap quan s’emetrà.

El rodatge es farà els dies 25, 26, 27 i 28 de juny, de nit i només a l’interior del camp de futbol; al voltant de l’estadi hi haurà el moviment habitual d’un rodatge però no es preveu gravar-hi res. No hi podrà entrar ni públic ni la premsa perquè el secretisme amb què s’està treballant és absolut. De fet, des de la productora no s’han volgut confirmar aquests detalls més enllà que sí que s’està treballant en aquesta sèrie de ficció.

A hores d’ara el nom de la sèrie no és definitiu, però fonts de La mano de Dios apunten que es treballa amb el de Maradona, sueño bendito. La gravació explicarà els triomfs i els reptes de Maradona, tant en l’àmbit professional com de la seva vida personal.

Qui vindrà?

Una de les grans incògnites pendents a resoldre és qui vindrà a participar en la gravació, un aspecte del qual no s’han donat detalls. Tampoc ha transcendit perquè s’ha escollit Sabadell com a escenari de rodatge.

A la sèrie els actors Nicolás Goldschmidt, Nazareno Casero i Juan Palomino s’encarreguen de donar vida a Maradona en tres etapes diferents de la seva vida fins a l’actualitat.

Comentaris
To Top