Esports

El Club s’encomana a Dani Castro per tornar al camí de la victòria

Borja Burgos podrà tornar a comptar amb Dani Castro i Arnau Manzano / LLUÍS FRANCO

Retorn. El Club Natació Sabadell espera poder tornar a sumar de tres en tres a partir d'aquest dissabte (18.30 h) a Cal Balsach davant el Mar Dènia. Els nedadors, situats a la zona mitjana de la taula, travessen el primer sotrac de la temporada: tres derrotes en els últims quatre enfrontaments han difuminat el bon inici dels homes de Borja Burgos. Una travessa pel desert que ha coincidit amb la baixa de Dani Castro, un dels jugadors més determinants, sancionat durant quatre partits que ha reduït notablement el potencial de l’equip. A més, de cara al duel d’aquesta tarda, el tècnic de Castellar del Vallès també recuperarà Arnau Manzano. Dues altes que han de ser claus per aconseguir la cinquena victòria de la temporada.

Publicitat

Contra el líder invicte

Trencar la imbatibilitat. Amb aquesta missió afrontarà l’Escola Pia el complicat duel d’avui a la tarda a la pista de l’Hospitalet Bellsport, el líder invicte del grup 3 de la Segona Divisió B. Els de Pedro Donoso, situats a la zona tranquil·la de la taula a 10 punts dels hospitalencs, intentaran encadenar la segona victòria consecutiva després de la bona imatge exhibida davant el Ripollet. Al seu davant, però, es trobaran una de les millors plantilles dirigida per Antonio Mesa Chacho que compta a les seves files amb l’exnedador Joan Miñano. Un triomf carregaria de moral als de Can Colapi abans d’enfrontar-se dimarts (21 h) al Bisontes de Castelló a la segona eliminatòria de Copa del Rei.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top